TaideopetustaJärjestän taideopetusta Lehtisaaren liikekeskuksessa, taiteilijoiden työhuoneella. 

KEVÄT 2023

AVOIN ATELJEE -MAALAUSRYHMÄ AIKUISILLE

Ryhmässä jokainen osallistuja työskentelee omien tavoitteiden ja lähtökohtien mukaisesti.

Opetus voi olla hyvinkin tavoitteellista ja etenevää. Tämä edellyttää myös jonkin verran itsenäistä työskentelyä kurssikertojen välillä, kurssin aikana omaksuttuja oppeja hyödyntäen. Tavoitteena voi olla esimerkiksi jonkun tietyn tekniikan opettelu ja valjastaminen oman ilmaisun välineeksi.

Avoin ateljee -ryhmässä voi toki aloittaa ihan uuden harrastuksen. Tällöin opetus lähtee liikkeelle väri- ja materiaaliopin perusteista ja etenee pienten tehtävien kautta kohti omia teoksia.

MAANANTAISIN  yht 8 kertaa klo 18-20

kevään 2023 opetuspäivät: 16.1.-27.3. joka toinen viikko, 3.4. ja 14.4.

Kurssi sopii aiemmin maalanneille tai uutta harrastusta aloittaville. Pienessä ryhmässä opetus on yksilöllistä. Työskentely omilla materiaaleilla. Osallistumismaksu 145 € (sis alv 24%)

YKSITYISOPETUSTA

Yksityisopetusta kannattaa harkita jos haluat saada intensiivisen perehdytyksen vaikkapa värioppiin, johonkin tiettyyn tekniikkaan tai materiaaliin. Jo muutaman kerran opetuksella saat paljon perustietoa ja osaamista maalaamiseen tai piirtämiseen. Opetus voidaan järjestää työhuoneella tai asiakkaan kotona. Työhuoneella opetus 45€ tunti sis alv 24%, vähintään 2h/kerta. 

20170424_184110.jpg

Opetustyössäni heijastuu omakohtainen ja ammatillinen suhteeni taiteeseen. Kokemusta opettamisesta minulla on yli viidentoista vuoden ajalta, sekä lasten ja nuorten kuvataidekoulun tuntiopettajana että erilaisten taidekurssien järjestäjänä.

Lisäksi olen vetänyt Taide tulee päiväkotiin -projektia sekä työpajoja koulussa ja taidetapahtumissa. Kolme omaa lasta tuovat myös näkökulmia lasten kanssa työskentelyyn.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

elina.laurinen@gmail.com, 0456313204

avoin_atelje-juliste.jpg