Taideopetusta

Opetustyössäni heijastuu omakohtainen ja ammatillinen suhteeni taiteeseen. Kokemusta opettamisesta minulla on yli seitsemäntoista vuoden ajalta, monet oppilaistani ovat osallistuneet kursseilleni tai olleet yksitysopetuksessa useita vuosia. Olen toiminut sekä lasten ja nuorten kuvataidekoulun tuntiopettajana että erilaisten taidekurssien järjestäjänä.

Lisäksi olen vetänyt Taide tulee päiväkotiin -projektia sekä työpajoja koulussa ja taidetapahtumissa. Kolme omaa lasta tuovat myös näkökulmia lasten kanssa työskentelyyn.

”Olen iloinen, että löysin Elinan tunneille. Elinalla on taitoa kannustaa oppilasta eteenpäin lempeästi ja napakasti, sekä kykyä laajentaa kehittyvän maalarin ajattelua. Tunneilla on luontevaa, kivaa ja hauskaa työstää omia teoksia. Elina osaa selittää tekniset asiat käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. Tuntien parasta antia ovat hänen tarkkanäköiset kommenttinsa, keskustelu ja yhdessä ajattelu, josta käsin voi kehittyä haluamaansa suuntaan. Hän jakaa auliisti ideoita ja vinkkejä kuvataiteen saralta.”

-Sandra

"Avoin ateljee on ollut minulle tärkeä harrastus – ajatusten lepopaikka arjen keskellä. Paljon olen myös oppinut. Elina on ammattitaitoinen opettaja, jolta saa takuuvarmasti hyviä ideoita ja vinkkejä sekä kannustusta hypätä omien mukavuusalueiden ulkopuolelle. Tunneilla on rento ja hyväntuulinen tunnelma."
-Terhi

"Ällistyttävää, että näinkin pitkälle pääsi. Omin avuin en olisi päässyt."
-Harri


 

YKSITYISOPETUSTA

Yksityisopetusta kannattaa harkita jos haluat saada intensiivisen perehdytyksen vaikkapa värioppiin, johonkin tiettyyn tekniikkaan tai materiaaliin. Jo muutaman kerran opetuksella saat paljon perustietoa ja osaamista maalaamiseen tai piirtämiseen. Opetus voidaan järjestää työhuoneella tai muualla, vaikka asiakkaan kotona.

Hinnat alkaen:

Työhuoneella opetus 49€ tunti sis alv 24%, vähintään 2 h/kerta. 

Opetus asiakkaan kotona tai muualla, sovitaan projektikohtaisesti, kysy tarjous.

20170424_184110.jpg

Lisätiedot:

elina.laurinen@gmail.com, 0456313204

avoin_atelje-juliste.jpg